Třináctý CoolCup s novými kategoriemi

01.03.2016 13:16

CoolCup, tedy meziklubový turnaj ve stolním fotbale a pingpongu se uskuteční poprvé za dobu jeho konání v NZDM eMBečko v Moravských Budějovicích. Akce je ve čtvrtek 24. 3. 2016 v čase od 10 hodin, kdy začíná prezentace účastníků, turnaj sám o sobě bude probíhat od 13 hodin do 16 hodin. Poprvé je pro přihlášení týmů použit online formulář, který je pro členská zařízení z celého Kraje Vysočina a Jihomoravského Kraje k dispozici v tomto odkazu.

 

Turnaj ve stolním fotbálku a stolním tenisu je určen pouze pro klienty členských nízkoprahových zařízení PS NUTS II a je možné reprezentovat jak klub, tak terén. Nově je stolní fotbálek rozdělen na 2 kategorie, HOBBY a MASTER (15+) a to tak, aby dostali šanci na vyrovnaný souboj i mladší účastníci. Stolní tenis zůstává v jedné kategorii bez omezení věku. Vítězové předchozího ročníku z třebíčského Baráku budou obhajovat putovní poháry.


Hráči budou mít k dispozici profesionální tréningový stůl na stolní fotbal Gerlando a jeden základní stůl a pingpongový stůl Butterfly. Jako rozhodčí budou jmenováni zástupci z řad pracovníků, přítomných na turnaji. Během turnaje, který proběhne na Zelený čtvrtek, tedy v době velikonočních prázdnin, bude k dispozici celý prostor eMBečka, jako doprovod bude hrát klientka NZDM a bar budou obsluhovat místní klienti z eMBečka.

 

Plakát je možné stáhnout zde.

Pokyny pro účastníky zde.