Cool Cup vol. 5 v klubu Barák v Třebíči

29.11.2012 10:47

 

Cool Cup vol. 5    klub Barák Třebíč

Třebíčský klub BARÁK podruhé praská ve švech. Je 5. 4. 2012 a právě začíná další ročník meziklubového turnaje ve stolním fotbálku Cool cup. V pořadí již 5. turnaj přináší nové osvěžení v podobě turnaje ve stolním tenise.

Celkem se k nám sjelo 12 klubů, které mezi sebou zápolily o prvenství v těchto disciplínách. Přivítat jsme mohli týmy z PVC  Blanska, Coolny ze Znojma i Moravského Krumlova, Nadosah z Bystřice, eNCéčko ze Světlé, ZASTÁVku z Telče, Zlatou zastávku z Adamova, tým Jonáše z Brna, Vatu z Rajhradu, Likusáky z Brna, eMBečko z nedalekých Moravských Budějovic a samozřejmostí byl tým BARÁKu Třebíč.

 Hudební mix na akci zajišťoval DJ ILL RICK, který nás bavil směsicí hip hopu. Se svojí tvorbou vystoupilo také rapující duo BM CREW z BARÁKu a klienti ze znojemské Coolny předvedli své taneční street vystoupení.

Putovní pohár za fotbálek si odvezl tým Zlaté zastávky z Adamova, druhá se umístila Coolna M. Krumlov a bronzové třetí místo získal Nadosah z Bystřice. Stejně jako ve fotbálku, tak v ping pongu se první umístil hráč Zlaté zastávky, druhé místo obsadil hráč z klubu Likusák z Brna Líšeň a krásné třetí místo zůstalo na domácí půdě klubu BARÁK.