Třetí ročník Coolna cupu se vrátil do Rakšic

22.08.2013 11:27

Ve čtvrtek 8. 8. 2013 se pod záštitou Klubu Coolna Moravský Krumlov uskutečnil další ročník COOLNACUPu, turnaje ve fotbale. Účastnilo se ho celkem pět klubů – NZDM Nadosah; NZDM Wellmez; Centrum Ambrela; DROM, romské středisko a Klub Coolna Moravský Krumlov. Za každý klub hrál jeden tým.

V 11 hod. se všichni účastníci turnaje sešli na místě jeho konání – v Rakšicích, areálu Orlovny. Po úvodních organizačních přípravách proběhla registrace jednotlivých týmů           a ustanovení rozhodčích (z každého týmů byl zvolen jeden). Ti si následně za podpory organizátora ujasnili pravidla hry a rovněž se usnesli na tom, že jeden zápas bude trvat 2x10 min. a že se bude hrát systémem každý s každým.

Poté již nic nebránilo tomu, aby započal samotný průběh jednotlivých zápasů, který dával většině hráčů pořádně zabrat, neboť počasí nám přálo až moc – teplota dosahovala cca. 38°C. Přesto se všech deset zápasů odehrálo ve velkém nasazení a za přátelské atmosféry.

Kolem 16 hod došlo na rekapitulaci výsledků a jejich následné vyhlášení. Vítězný tým získal kromě diplomu a hmotných cen také pohár. Konečné pořadí týmů je následující:

 

1. místo: tým Lacoruna z Drom, romského střediska

2. místo: tým Midžikárovci z Centra Ambrela

3. místo: tým NOTOR z NZDM Nadosah

4. místo: tým z NZDM Wellmez

5. místo: tým z Klubu Coolna Moravský Krumlov

 

Ještě jednou blahopřejeme vítěznému, i všem ostatním týmům, děkujeme Vám za účast a těšíme se na další příjemné setkání v rámci příštího ročníku turnaje COOLNACUP.

 

Za Klub Coolna Moravský Krumlov Mgr. Jitka Kutnerová