Cool Cup vol. 6 ve Vrakbaru v Jihlavě

29.11.2012 10:50

 

Tradiční fotbálkový turnaj mezi nízkoprahy o podzimních prázdninách (25. 10. 2012), se tentokráte konal v jihlavském Vrakbaru. Naše přípravy začali už týden před turnajem, kdy jsme měli klubovou kvalifikaci, takže jsme doplnili náš fotbálek o další dědečkovský kus a pod heslem: „Dobří hráči zahrajou i na špatnej fotbálek“ jsme se dostatečně rozhýbali.

V onen den jsme se sešli v počtu pěti nízkoprahů (Coolna Moravský Krumlov, Vrakbar Jihlava, Zlatá Zastávka Adamov, Barák Třebíč a Coolna Znojmo), rozepsala se tabulka, rozprostřelo občerstvení a už to jelo. Jako hudební doprovod nám zahrál DJ Safir z místního hudebního klubu Soul a postaral se o hip hopový podklad akce. Hrálo se na dvě vítězné série v tabulce každý s každým a nervy tekly proudem.

Putovní pohár si nakonec odvezli obhájci minulého titulu z Adamova, kteří předvedli suverénní výkon (s jedinou prohrou), o druhou příčku se prali Vrakbar s Barákem, avšak Barák zabral víc a o chlup vyhrál. Každý/á z hráčů a hráček si odnesl/a ceny z turnaje a diplomy, i když neskončili na onom pomyslném stupni vítězů.

 

Konečné pořadí klání:

  1. Zlatá Zastávka Adamov
  2. Barák Třebíč
  3. Vrakbar Jihlava
  4. Coolna Znojmo
  5. Coolna Moravský Krumlov

 

Především však ale šlo o hlavní myšlenku turnaje a to poznat jiné nízkoprahy v jiných městech,  potkat se s novými lidmi a užít si volný den, což si myslím, že se splnilo. V pauzách si zahráli i fanoušci a proběhlo i pár utkání mezi pracovníky, kdy Vrakbar všechny vyklepl, (škoda že nebyl pohár i pro pracovníky) :) pak už jsme si jen zamávali a těšíme se na další setkání.